ZVANIČNO: Potpisao Lorenco Braun (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 11:15

ZVANIČNO: Potpisao Lorenco Braun (FOTO)

Jednogodišnji ugovor.

Poslednjih meseci spekulisalo se gde će bivši plejmejker Crvene zvezde Lorenzo Braun nastaviti karijeru.

Spominjao i povratak na Mali Kalemegdan, pisalo se da ga Zvezda žarko želi nazad, ali on je ipak odlučio da prihvati unosniju ponudu.

Лоренцо Браун – новый игрок БК УНИКС⚡️



Контракт с разыгрывающим рассчитан на один год. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/9zWODjPVTl

— BC UNICS Kazan (@unicsbasket) July 23, 2021

Braun ostaje u Evroligi, a ugovor na godinu dana je potpisao sa Uniksom iz Kazanja.

Kreću Olimpijske igre u Tokiju, a do koliko medalja može Srbija? U Mozzartu, granica je postavljena na 8,5. Kvota da će Srbija osvojiti manje medalja je 1,70, a da će osvojiti više 2,03. Pogledajte Mozzart kvote za Olimpijske igre.

On je prošle sezone igrao za Fenerbahče gde je trener Igor Kokoškov, a postizao je prosečno 9,5 poena i 3,5 asistencija na utakmicama Evrolige.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.