ZVANIČNO: Milan poslao Lazetića u Austriju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 13:29

ZVANIČNO: Milan poslao Lazetića u Austriju (FOTO)

Treniraće ga Miroslav Klose.

Mladi srpski napadač Marko Lazetić do kraja sezone će nositi dres austrijskog Altaha kao pozajmljen fudbaler Milana.

Gazeta delo Sport prenosi da je 19-godišnji igrač već prošao lekarske preglede i uskoro će se priključiti ekipi koju sa klupe predvodi nekadašnji reprezentativac Nemačke Miroslav Klose.

📣 Di Marzio: Il calciomercato in Austria chiude il 6 febbraio. Marko #Lazetic, classe 2004, è prossimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << al passaggio all'Altach allenato da un grande ex attaccante come Miroslav Klose e che è attualmente al decimo posto (il terzultimo) in campionato. Ulteriore step per crescere. pic.twitter.com/Uyeq1iKdS5

— RossoneroBlog (@RossoneroBlog) February 2, 2023

Lazetić je pre godinu dana iz Crvene zvezde došao u klub sa „San Sira“ za četiri miliona evra, a ove sezone je za mladi tim Milana postigao pet golova.

Klose je veliki prijatelj sa trenerom Milana Stefanom Piolijem i sigurno da je ideja italijanskog stratega da Lazetić igra i uči od čoveka koji je rekorder Svetskih šampionata sa 16 postignutih golova.

Altah je trenutno deseti sa 15 bodova u šampionatu sa 12 klubova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.