Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023, 16:12

ŽELJKO ILI SAŠA OBRADOVIĆ? Majk Džejms prelomio gde će igrati sledeće sezone

Kraj sage.

Gde će Majk Džejms nastaviti karijeru? U "svom" Monaku, Olimpijakosu ili Partizanu?

Saga oko američkog plejmejkera traje 10-ak dana, a informacije su se menjale iz časa u čas.

Poslednju je plasirao italijanski novinar Luka D’Alesandro koji je objavio da će jedan od najboljih košarkaša Evrolige ostati u timu Saše Obradovića.

- Majk Džejms je već u Monaku gde počinju pripreme ekipe. U klubu su ga obavestili da je on kamen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << temeljac tima i da nema razgovora oko potencijalnog raskida saradnje – napisao je italijanski Insajder.

Mike James is already in Monaco with the pre-season of the team starting. The club has informed his side that James is considered a cornerstone of the team and no talks about a possible release were made

— Luca D'Alessandro (@DAlessandro_LU) August 16, 2023

Dakle, Džejms će i dalje igrati u ekipi Saše Obradovića, a strateg Partizana Željko Obradović će morati da se okrene drugim rešenjima na poziciji “jedan”.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.