ŽELI GOL I U BEOGRADU: Banjak ZAPRETIO Zvezdi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 11:24

ŽELI GOL I U BEOGRADU: Banjak ZAPRETIO Zvezdi!

Bivši fudbaler Partizana naoštren pred revanš.

Prvaka Srbije u fudbalu, beogradsku Crvenu zvezdu, očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U Beograd sti kazahstanski šampion Kairat, koji je na domaćem terenu, savladao crveno-bele rezultatom 2:1. Da bol crveno-belih bude veća, pobednički gol postigao je Maki Banjak, fudbaler koji je do skora bio fudbaler Partizana.

Doskorašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << štoper Partizana Kemrunac Maki Banjak je u aktuelnom prelaznom roku pojačao Kairat i odmah pokazao da će biti veliko pojačanje. Takođe je i odmah opravdao uloženih 500.000 evra.

Kamerunac je oduševljen tim golom a u razgovoru za Meridian sport najavio je da planira da i u Beogradu savlada golmana Zvzede, Milana Borjana.

- Veoma sam srećan što sam postigao gol. Posebno jer sam ja bivši igrač Partizana i svi znamo o kakvom se rivalstvu radi. A, posebno mi je drago sto sam postigao gol za pobedu, jer sam imao teret toga što nisam igrao u finalu Kupa prošle sezone - kaže Banjak i dodaje:

- Nadam se da ću uspeti da postignem još jedan gol u Beogradu, videćemo još - istakao je Banjak.

Nekadašnji član Parnog valjka je istakao da je veoma zadovojlan novim uslovima i saigračima.

- Srećan sam u Kairatu. Ljudi su veoma prijatni prema meni i čine da se dobro osećam. Obezbedili su mi sve, tako da samo mogu da se koncentrišem na fudbal i ništa više - rekao je Banjak za Meridian sport.

Nije dobro krenula sezona za Zvezdu - remi s Vojvodinom i poraz od Kairata uneli su nemir na Marakanu, pa bi večeras (21.00) Mladost iz Lučana morala da padne. Kvota na keca je 1,10, a na ponedu domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mladost Lučani.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

‘HOĆU GOL I U BEOGRADU’: Maki Banjak zapretio Zvezdi pred revanš na ‘Marakani’

Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2021

Fudbalere Crvene zvezde u Almatiju je 'u crno zavio' doskorašnji štoper Partizana Maki Banjak.. The post ‘HOĆU GOL I U BEOGRADU’: Maki Banjak zapretio Zvezdi pred revanš na ‘Marakani’ appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.