ZEC STIGAO U NIŠ: Novo pojačanje Radničkog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 17:58

ZEC STIGAO U NIŠ: Novo pojačanje Radničkog!

Skalapa se tim za novu sezonu...

Krilni napadač Đuro Zec, novi je fudbaler Radničkog iz Niša.

Brzonogi Zec, koji se podjednako dobro snalazi na obe strane terena, potpisao je danas ugovor sa niškim klubom pred sam polazak ekipe na pripreme u bugarsko Bansko.

Zec (33) je karijeru započeo u Vojvodini. Usledila je duga karijera i nastupi za Temerin, ČSK Čelarevo, Mladost Bački Jarak, Srem, Proleter, Borac iz Čačka, Voždovac, Napredak, Krupu i TSC. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U Radnički stiže nakon polusezone u vijetnamskom Hanoju, sa kojim je osvojio prvenstvo i kup.

U svojoj karijeri sakupio je ogromno superligaško iskustvo, u elitnom domaćem rangu nastupao je devet sezona, zabeležio 249 utakmica, na kojima je postigao 44 pogotka i upisao 28 asistencija.

Zec je veoma dobre partije pružao u dresu TSC-a.

Podsetimo, u Niš su pre Zeca u ovom prelaznom roku stigli Vasilije Bakić, Pavle Ivelja, Milorad Stajić, Jakob Abusa, Vanja Ilić i Aleksandar Vojnović.

Novi trener ekipe je Nikola Trajković i od njega se očekuju mnogo bolji rezultati nego prošle sezone, kada je Radnički tek posle baraža protiv Inđije uspeo da izbori opstanak u Superligi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Klaudija Romani, navijačica Milana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.