ZDJELAR ŽALI ZA POBEDOM: Ovo bi nam mnogo POMOGLO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 20:36

ZDJELAR ŽALI ZA POBEDOM: Ovo bi nam mnogo POMOGLO!

Sudija pogurao domaćina.

Ima za čim Partizan da žali, posle prve utakmice protiv Sočija u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Čukarički je u podređenom položaju pred večerašnji (21.00) prvi meč protiv švedskog Hamarbija, ali Brđani najavljuju da idu po pobedu. Kvota na keca je 3,35, na iks 3,20, a na dvojku 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Hamarbi.

Parni valjak je remizirao u Rusiji, zahvaljujući golu iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nepostojećeg penala za domaćina. Srećom po srpskog predstavika, Rikardo Gomeš je doneo rezultat klubu iz Humske, koji im ostavlja nadu za plasman u narednu fazu najmlađeg UEFA takmičenja.

Vezista Saša Zjedlar izneo je viđenje utakmice i da li je postojao penal za domaćina.

- Težak protivnik, Soči je jako dobra ekipa. Primili smo gol iz penala, ne znam dal' je bio, videćemo na snimku - rekao je Zdjelar odmah posle meča za TV "Arena sport".

U Ligi konferencija nema VAR-a, po mišljenju jednog od najboljih pojedinaca u timu crno-belih prisustvo video tehnologije donelo bi prednost Stanojevićevim izabranicima pred revanš u Humskoj.

- Da je bilo VAR-a to bi nam pomoglo. Idemo dalje, brzo smo se vratili i izjednačili, ali opet dobar je rezultat. Čestitam momcima, trebalo je vreme da se adaptiramo na vremenske uslove, bilo je teško igrati.

Da li si zadovoljan remijem?

- Kada vidim kakav smo penal dobili protiv nas - nisam, ali revanš igramo pred našim navijačima i jedva čekam tu utakmicu - istakao je Saša Zdjelar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.