ZAVRŠIO U BOLNICI: Slavnić doživeo nesreću u kupatilu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2022, 11:54

ZAVRŠIO U BOLNICI: Slavnić doživeo nesreću u kupatilu

Slavni košarkaš slomio kuk.

Legendarni košarkaš Zoran-Moka Slavnić nalazi se na ortopedskoj klinici na Banjici pošto je slomio kuk u kupatilu svog stana.

- Imao sam nedavno jednu operaciju kuka i 15 dana posle nje sam pao u kupatilu. Spustilo mi se stopalo. Nemam bolove, ne osećam stopalo – rekao je Slavnić za Maxbet sport.

Vedar duh ga ne napušta ni u teškom periodu, pa je šeretski odgovorio do kada će ostati u bolnici.

- Do 2027. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine.

Slavnić (72) je član FIBA Kuće slavnih i jedan od 50 najboljih košarkaša u izboru FIBA. Sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Moskvi, zlato na Svetskom prvenstvu u Manili i tri najsjajnija odličja na evropskim prvenstvima. Tokom karijere igrao je za Crvenu zvezdu, Huventud, Šibenku, Kazertu i Partizan, a sedeo je na klupi oba beogradska večita rivala. Prvi je selektor reprezentacije Srbije sa kojom je učestvovao na Evropskom prvenstvu u Španiji 2007. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLAVNI KOŠARKAŠ U BOLNICI: Zoran Moka Slavnić doživeo nezgodu u svom domu, smešten na ortopediji

Izvor: Kurir, 15.Jun.2022

Proslavljeni košarkaš Zoran Moka Slavnić doživeo je nesreću nakon pada u kupatilu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.