ZAŠTO??? Mitrović odbio ponude četiri premijerligaša (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2022, 21:11

ZAŠTO??? Mitrović odbio ponude četiri premijerligaša (FOTO)

Ne želi da ide u januaru.

U sjajnoj je formi Aleksandar Mitrović. Napadač Fulama i reprezentacije Srbije u ovoj sezoni je za Kotidžere već postigao 27 golova i juri rekord u Čempionšipu koji iznosi 31 gol koliko je postigao Ivan Toni.

Takva forma zainteresovala je čak četiri tima iz Premijer lige, ali je Aleksandar Mitrović odlučio da sve te ponude dobije. U pitanju su Norič, Vest Hem, Brentford i Njukasl.

🚨4 Teams from the Premier League want >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to transfer Aleksandar Mitrovic.

❌However, the Serbian striker does not want to leave Fulham in January. #FFC #Fulham #FulhamFC pic.twitter.com/t9AtX0AKqh

— Ekrem KONUR (@Ekremkonur) January 18, 2022

Razlog Mitrovićevog odbijanja je što sve ponude podrazumevale transfer već u januaru, a on bi želeo da sa Fulamom završi ovu sezonu i izbori plasman u Premijer ligu.

🚨Norwich City, West Ham, FC Brentford and Newcastle, are closely monitoring Aleksandar Mitrović's situation. #FFC #Fulham #FulhamFC https://t.co/13JIy0qdUc

— Ekrem KONUR (@Ekremkonur) January 18, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.