ZASLUŽENO: Mitrović u najboljem timu Čempionšipa SVIH VREMENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 22:12

ZASLUŽENO: Mitrović u najboljem timu Čempionšipa SVIH VREMENA!

Veliko priznanje za reprezentativca Srbije.

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović je prošle sezone sa 43 pogotka oborio rekord Čempionšipa po broju golova u jednoj takmičarskoj godini, a s obzirom na to da mu je to bio četvrti put da igra drugu ligu Engleske, s punim pravom se smatra legendom Čempionšipa.

Naime, jedna poznata svetska kladionica je na zvaničnom Tviter profilu objavila najbolji tim Čempionšipa svih vremena po svom mišljenju.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postavi je svoje mesto našao upravo Mitrović, koji je u karijeri na 126 utakmica u Čempionšipu postigao 85 golova.

U nastavku pogledajte najboljih 11 koje je izabrala pomenuta kladionica.

Speroni - Tripije, Morgan, Dank, Hart - Ernandez, Neves, Vitingem - Marej, Šarp Mitrović.

Is this the greatest Championship XI of all time?

If not, what changes would you make? pic.twitter.com/WHm771jYwZ

— bet365 (@bet365) May 8, 2023

Usledilo je i pitanje pratiocima da li bi nešto promenili, na šta su mnogi dali svoje odgovore, ali gotovo niko iz tima nije izbacio napadača Fulama.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina, supruga Aleksandra Mitrovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.