ŽARKO LAZETIĆ: Izvešćemo ekipu koja može da parira Zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 12:23

ŽARKO LAZETIĆ: Izvešćemo ekipu koja može da parira Zvezdi

Mečevi polufinala Kupa se igraju u sredu od 18:30.

Trener TSC Žarko Lazetić izjavio je da želi da njegovi fudbaleri odigraju najbolje što mogu protiv Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije.

Utakmica između TSC i Crvene zvezde biće odigrana u sredu od 18.30 časova u Bačkoj Topoli.

Veliki je ovo uspeh, ovde je svaka utakmica eliminaciona i ja još jednom čestitam igračima i klubu na postignutim rezultatima i u sezoni i u Kupu. Kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dođe do polufinala svaka ekipa ima šansu, ali mi igramo protiv najjačeg mogućeg protivnika, protiv šampiona koji nas je i prošle godine u ovom takmičenju pobedio rezultatom 4:0. Znamo da kada Zvezdi nešto želi i kada su u nečemu 100 odsto teško je protiv njih. Čestitam i njihovom treneru, koji bez obzira na dešavanja u klubu, veliku prednost i nedoumicu da li ostaje u Zvezdi ili ide, i dalje pobeđuje utakmice. Oni su nam, bez dileme, najteži rival. Nadam se da ćemo na predstojećem meču, ove sezone, pokazati da jesmo i koliko napredovali - rekao je Lazetić, saopšteno je iz kluba.

Lazetić je istakao da su pred njegovom ekipom još tri ili četiri utakmice koje mogu da preokrenu sezonu.

- Što se mene tiče igrači su već napravili fenomenalan posao, bez obzira na rezultate u nekoliko predstojećih utakmica. Naravno, sada svi želimo više, da pobeđujemo u svakom duelu do kraja i trudićemo se da se koncentrišemo na svaki predstojeći. Želja nam je da meč protiv Zvezde odigramo najbolje što možemo i da se posle njega spremamo za sve ostalo što nas očekuje - istakao je Lazetić.

Trener TSC je najavio promene u timu za duel sa Crvenom zvezdom.

- Želimo da igra najbolji, najsvežiji i najspremniji tim. Roster nam je ograničen zbog Mirčevskog i Radina koji su povređeni, ali izvešćemo najbolju moguću ekipu, onu za koji smatramo da može da parira Zvezdi, a za naredne utakmice ćemo se konsultovati sa lekarskom službom i kondicionim trenerima. U sredu ću od igrača tražiti da se nadigravaju, ponavljaću im kako moraju da uživaju u prilici da se takmiče sa ovakvim protivnikom, a probaćemo i da se nametnemo koliko god budemo mogli - zaključio je Lazetić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.