ZAJON DOBIO STRAŠNOG SAIGRAČA: Pelikani POTPISALI centra od 35.000.000!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 16:40

ZAJON DOBIO STRAŠNOG SAIGRAČA: Pelikani POTPISALI centra od 35.000.000!

Papreno.

Iskusni centar Stiven Adams potpisao je dvogodišnji ugovor sa Nju Orleansom u vrednosti od 35.000.000 evra, a deo je ranijeg trejda.

Šokirao je Bašakšehir pre 20 dana Mančester Junajted i savladao ga sa 2:1 u Istanbulu, i Đavoli večeras (21.00) žele osvetu, a tri boda bi ih dovela na korak od osmine finala. Kvota na keca je 1,30, a na Hendikep pobedu (sa dva ili više golova razlike) je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mančester Junajted - Bašakšehir.

Podsetimo, ovaj košarkaš je celu karijeru proveo u Oklahomi, a ove jeseni je trejdovan iz Tandera u tabor Pelikansa, a sada je rešio da ostane u mladom timu koji predvodi najveća zvezda Zajon Vilijamson.

Po svoj prilici Adams će imati prednost u odnosu na mladog Džeksona Hejsa, odnosno, da će biti prva opcija na "petici" za Nju Orleans. Uz oporavljenog Vilijamsona, svima će biti teško da savladaju Pelikanse.

MERCADO DA NBA!

Como parte da negociação que o levou para o Pelicans, Steven Adams assinou uma extensão de 2 anos e 35 milhões.

Arte: @theScore#NBA #NBAFreeAgency #MercadoNBA pic.twitter.com/BVFFEWDmNC

— Basqueteiros Podcast (@basqueteirosnba) November 24, 2020

Inače, Novozelanđanin Stiven je tokom igranja u NBA upisao 530 mečeva i u proseku beležio 9,8 poena i 7,6 uhvaćenih lopti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.