ZAJEDNICA SUPERLIGE ODLUČILA: Odložen meč Zvezde i Voždovca

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 16:59

ZAJEDNICA SUPERLIGE ODLUČILA: Odložen meč Zvezde i Voždovca

Crvreno-beli imaju 10 bolesnih igrača.

Utakmica 10. kola Superlige Srbije u kojoj je Crvena zvezda trebalo da bude domaćin Voždovcu .u četvrtak od 19.55 odložena je na zahtev crveno-belih zbog bolesti određenog broja igrača u redovima aktuelnog šampiona.

Crvena zvezda je saopštila da su u pitanju desetorica igrača, a među njima i dva golmana, kao i da situaciju dodatno otežavaju i povrede trojice igrača i zbog toga je i podnela Zajednici Superlige zahtev >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za odlaganjem meča koji je usvojen.

Među bolesnim igračima nalazi se gotovo kompletna odbrana Zvezde pošto su bolesni golam Milan Borjan, rezervni golman Miloš Gordić, zatim Miloš Degenek, Aleksandar Dragović, Nenad Krstičić i Milan Gajić dok nisu navedena imena još četvorice igrača koji su među bolesnima. Ovim je Zvezda izbegla potencijalne komplikacije pošto je već u nedelju očekuje meč protiv Novog Pazara, a zatim idućeg četvrtka utakmice Lige Evrope protiv Ludogreca u Razgradu.

Sevilja u prva četiri kola La lige nema poraz, a večeras (19.30) dočekuje Valensiju koja je takođe dobro otvorila sezonu. Kvota na keca u Mozzartu je najveća na svetu - 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Valensija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Jeločnik, simpatija Ognjena Vranješa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.