Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2015, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAGORČIĆ: Ne plašimo se, cilj nam je da postignemo Sampdoriji makar jedan gol

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je danas da Novosađani u kvalifikacione duele za Ligu Evrope sa italijanskom Sampdorijom ulazi sa respektom, ali bez straha.  

- Imamo kompletan materijal o tome kako Sampdorija igra. Reč je o velikom klubu s bogatom tradicijom i sigurno je da on zaslužuje naš pun respekt. Rival ima nekolicinu fantastičnih pojedinaca, ali ćemo bez straha ući u meč i siguran sam da su moji igrači spremni za izazov koji je pred njima. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Zbog ovakvih duela treniramo i bavimo se fudbalom i pokušaćemo da u Torinu izborimo povoljan rezultat pred revanš u Novom Sadu. Kada to kažem, mislim da moramo pod obavezno da postignemo gol i nadam se barem nerešenom rezultatu. Nino Pekarić će biti u konkurenciji za startnu postavu, a na put ide 20 igrača, bez povređenog Miljana Mrdakovića – rekao je šef stručnog štaba Novosađana Zlatomir Zagorčić. 
Kapiten Novosađana Nino Pekarić smatra da je pred njegovom ekipom ogromni izazov.
-  Ne bih da trošim reči o tome s kakvim rivalom igramo, odnosno o njegovoj snazi i tradiciji. Pred svima nama je veliki izazov i verujem da smo spremni i motivisani da u najlepšem svetlu reprezentujemo Fudbalski klub Vojvodina, kao i srpski fudbal u celini – istakao je Pekarić.
Sampdorija će u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope dočekati novosadsku Vojvodinu na stadionu “Olimpiko” u Torinu, jer se stadion u Đenovi renovira.
Utakmica je na programu u četvrtak u 21 sat.
The post ZAGORČIĆ: Ne plašimo se, cilj nam je da postignemo Sampdoriji makar jedan gol appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.