ZADAR SE POJAČAO: Bivši igrač Reala debituje protiv Zvezde! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADAR SE POJAČAO: Bivši igrač Reala debituje protiv Zvezde! (FOTO)

Meč se igra u nedelju (19).

Košarkaši Zadra u nedelju (19) gostuju Crvenoj zvezdi, u 10. kolu regionalnog takmičenja, a hrvatski predstavnik u Beograd stiže znatno pojačan. Novi član ovog kluba postao je Vladimir Dašić, iskusni centar potpisao je ugovor do kraja sezone. Debi u novom dresu imaće upravo protiv vicešampiona ABA lige na Malom Kalemegdanu.

PARTIZAN GOSTUJE U LAKTAŠIMA: Trinkijerija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << BRINE jedna stvar pred Igokeu! (FOTO)

O NJEMU BRUJI AMERIKA: Markus Vilijams ponovo čini čuda! (VIDEO)

[ZADOVOLJIO JE NA PROBI] Službeno: Vladimir Dašić potpisao za Zadar https://t.co/6p1x1YLFXc

— eZadar (@eZadar) December 7, 2018

LJUDINA: Pogledajte šta je Faje uradio zbog Zvezde!

- Zna se šta je Zadar u košarci i kakvi su ciljevi postavljeni ovde svake sezone. Mogu samo reći da novac nikako nije motiv zbog kojeg sam ovde. Imam 30 godina, potpuno sam spreman, možda i najspremniji u karijeri. Radujem se igranju pred vatrenim zadarskim navijačima i nadam se da ćemo imati dobru sezonu - rekao je Vladimir Dašić.

Nekadašnji igrač Budućnosti, madridskog Reala, Gran Kanarije i turskog Bešiktaša, poslednju sezonu proveo je u kiparskom AEK-u. Tamo je doživeo tešku povredu kolena, zbog koje ga nije bilo na Evropskom prvenstvu u Turskoj.

Posle toga je napravio dugu pauzu, a zatim priključio osvajaču Regionalnog takmičenja. Kao nagrada za prikazano na Džikićevim treninzima, usledio je ugovor i ozvaničenje saradnje sa evroligašem iz Podgorice.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Najspremniji u karijeri" potpisao, prvo na Zvezdu

Izvor: Mondo, 07.Dec.2018

Nekadašnji igrač Reala postao je član Zadra i prvu utakmicu odigraće u "Pioniru". "Možda sam i najspremniji u karijeri", kaže posle potpisa...Foto: MN Press..Posle očigledno uspešne probe, Vladimir Dašić (30 godina, 208 centimetara) ponovo je u ABA ligi...Iskusni Crnogorac potpisao je sa Zadrom...

Nastavak na Mondo...

DODIK PORUČIO GROBARIMA: Znam da će vas biti mnogo, ali POBEDIĆE Igokea! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018

Derbi meč 10. kola ABA lige igra se u Laktašima..Jedan od mečeva 10. kola ABA lige koji će uzeti posebnu pažnju, jeste duel Igokee i Partizana u "Laktašima"...PARTIZAN GOSTUJE U LAKTAŠIMA: Trinkijerija BRINE jedna stvar pred Igokeu! (FOTO)..PUKLO U CRNOJ GORI: Otkazi kao na TRACI, a igrači TUŽE...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.