ZA SAMO 50 MINUTA: Kirjos ekspresno eliminisao Lajovića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2018, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA SAMO 50 MINUTA: Kirjos ekspresno eliminisao Lajovića (FOTO)

Australijanac se lako plasirao u četvrto kolo Mastersa u Majamiju.

Srpski teniser Dušan Lajović poražen je noćas od Nika Kirjosa rezultatom 2:0  (6:4, 6;1) u trećem kolu Mastersa u Majamiju posle 50 samo minuta igre.

Very impressive performance in his first match since early February - @NickKyrgios drops just five games in a routine 6-4 6-1 win over Dusan #Lajovic in just 49 minutes! #MiamiOpen pic.twitter.com/fhADwNdeV6

— Live Tennis (@livetennis) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << March 25, 2018

Nik Kirjos je bio prejak za našeg tenisera i slavio nakon manje od sat vremena igre. Dušan se dobro držao u prvom setu, nakon što su obojica tenisera bila sigurna na svoj servis sve do devetog gema. Onda je usledio brejk Kirjosa i to je momenat koji je bio ključan u prvom setu. U nastavku susreta usledila su čak tri brejka grčkog tenisera za ubedljiv trijumf u drugom setu i plasman Kirjosa u narednu rundu.

Kirjos će se u četvrtom kolu Mastersa u Majamiju sastati sa  Italijanom Fabijom Fonjinijem.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.