ZA PLATU OD 40 MILIONA FUNTI: Hamilton produžio vernost Mercedesu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2021, 13:48

ZA PLATU OD 40 MILIONA FUNTI: Hamilton produžio vernost Mercedesu (FOTO)

Rešene sve dileme.

Šampion Formule 1, Luis Hamilton je potpisao novi dvogodišnji, multimilionski ugovor sa Mercedesom.

Britanac, sedmostruki svetski šampion, voziće i naredne dve sezone u taboru „Srebrnih strela“˛ za godišnju platu od 40 miliona funti!

To je za pet miliona više u odnosu na prethodni ugovor, što će 35-godišnjeg Luisa dodatno motivisati u nameri da stigne do osme titule i na taj način postane najuspešniji pilot Formule >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1 svih vremena.

BREAKING: @LewisHamilton signs new @MercedesAMGF1 contract #F1 pic.twitter.com/aTYFYO3BjJ

— Formula 1 (@F1) February 8, 2021

Istekom ugovora na kraju 2020. godine, Hamilton je jasno izrazio želju da ostane u Mercedesu, kojem se pridružio 2013. godine i s kojim je osvojio šest od sedam naslova svetskog prvaka.

Meksički Tigres napravio je iznenađenje i savladao Palmeiras u prvom polufinalu Svetskog prvenstva za klubove, a Bajern (19.00) večeras igra protiv šampiona Afrike Al Ahlija za plasman u finale. Kvota na Bavarce je 1,12, što dovoljno govori o odnosu snaga, a kombinazzija 2&4+ je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Al Ahli – Bajern.

Zanimljivo, ovo će verovatno biti i poslednji ugovor sa ovolikom količinom novca u Formuli 1, s obzirom da sledi ograničenje plata, koje će se primenjivati od 2022. godine.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Mina Milutinović, devojka Nemanje Nedovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.