ZA NJEGA NEMA MESTA: Još jedan BISER napustio Zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 08:44

ZA NJEGA NEMA MESTA: Još jedan BISER napustio Zvezdu!

Nosiće crno-beli dres...

Beogradska Crvena zvezda nastavlja da se oprašta od fudbalera koji neće imati veliku minutažu ili ulogu sledeće sezone, pa je tako usledio rastanak i sa mladim Nikolom Stankovićem. Vezni fudbaler iz Vrnjačke Banje, koji je ponikao u mlađim kategorijama crveno-belih, zvanično je napustio klub i preselio se u redove Čukaričkog. Crvena zvezda ga je pustila bez obeštećenja, ali uz procente od iduće prodaje.

Nikola Stanković debitovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je za Zvezdu kod Dejana Stankovića, pokazao se vrlo solidbo i bio je upotrebljiv i na mestu desnog beka, ali zbog prejake konkurencije na "Marakani" jednostavno mora da traži drugačiji put u svojoj karijeri, kao što je to slučaj i sa Andrijom Radulovićem.

- Stanković je ponikao u Zvezdinoj omladinskoj školi, u seniorskoj ekipi je zabeležio 18 nastupa i dva puta se upisao u listu strelaca. Stanke, puno sreće u nastavku karijere! - stoji u objavi Crvene zvezde na društvenim mrežama.

Tokom ovog leta Crvenu zvezdu napustili su još Aleksandar Pešić, Petar Stanić, Andrija Radulović, Radovan Pankov, Nemanja Motika, Veljko Nikolić, Seku Sanogo, Nenad Krstičić, a isto se očekuje i od Slavoljuba Srnića i Marka Gobeljića. Takođe, brojni fudbaleri su na pozajmicama: Borjan, J. Mituljikić, I. Babić, M. Gordić, U. Lazić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.