ZA 200.000 EVRA: Zvezda se odrekla Prijovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 08:30

ZA 200.000 EVRA: Zvezda se odrekla Prijovića

Karijeru nastavlja u inostranstvu.

Dok navijači Crvene zvezde sa nesrtpljenjem očekuju da li će se realizovati transfer Aleksandra Prijovića, Prijović je napustio redove srpskog šampiona.

 Zvezda se odrekla usluga mladog defanzivca Vladimira Prijovića, koji je prošlu sezonu proveo u Grafičaru. Mladi levi bek je novo pojačanje danskog Alborga koji će za dete crveno-belih izdvojiti oko 200.000 evra.

Osim toga, još jedan mladi fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napustiće "Marakanu" ovog leta. U pitanju je golman Andrija Katić, koji će, za razliku od Prijovića, provesti godinu dana na pozajmici u Budućnosti iz Dobanovaca.

Katić je odigrao značajnu ulogu u omladinskoj Ligi šampiona, gde je bio standardan na golu Crvene zvezde sve do četvrtfinala, kada su crveno-beli eliminisani od Mitjilanda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.