WTA lista: Jelena pala na osmo, Ana na 11. mestu

Izvor: Blic, Beta, 14.Sep.2009, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA lista: Jelena pala na osmo, Ana na 11. mestu

Teniserka Srbije Jelena Janković pokvarila je plasman za tri pozicije i na danas objavljenoj WTA listi zauzima osmo mesto, Ana Ivanović zadržala je 11. poziciju, dok je i dalje prva Dinara Safina.

Janković sada ima 5.320 bodova, dok je Ivanovićeva, koja je sa US Opena eliminisana u prvom kolu i dalje na 11. mestu sa 3.155 bodova.

Prva je Dinara Safina, drugo i treće mesto zauzimaju Serena i Venus Vilijams, dok je Svetlana Kuznjecova popravila plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za dve pozicije i nalazi se na četvrtom mestu.

Belgijanka Kim Klajsters, koja je posle dvogodišnje pauze noćas osvojila titulu na Ju Es openu pobedom nad Karolinom Vozinjacki od 2:0, sada je na 19. poziciji sa 2.310 bodova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.