WTA PEKING: Krunićeva poražena posle velike borbe

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA PEKING: Krunićeva poražena posle velike borbe

Čehinja Sinijakova pobedila u dva seta.

Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u četvrtfinale turnira u Pekingu pošto je u dva seta poražena od Katerine Sinijakove iz Češke sa (7:6 (7:2), 6:2) posle sat i po vremena igre.

ATP PEKING: Krajinović ubedljiv protiv Zvereva

ČELENDŽER ALMATI: Petrović zaustavljen na startu

Velika broba viđena je u prvom setu u kojem je viđeno čak osam brejkova, a poslednji je viđen pri rezultatu 6:5 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Krunićevu koja je propustila i jednu set loptu. Otišlo se u taj-brejk gde je Čehinja bila bolja i osvojila prvi set. To kao da je potpuno slomilo Krunićevu koja je dobro počela drugi set, napravila brejk i povela 2:0, ali je potom izgubila svoja tri uzastopna servisa pa Čehinji nije bilo teško da trijumfuje.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu portala SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.