Vulvs i Norič samo na SK1 od 18:30

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulvs i Norič samo na SK1 od 18:30

Vulfsi i Norič igraju derbi Čempionšipa ovog vikenda, a ako ste pratili i jedan meč ove sezone, nije vam potrebna specijalna pozivnica za ovo takmičenje.

Pred ovaj meč, u mnogo boljoj situaciji je Norič. Oni su trenutno na drugom mestu i verovatno bi sve dali da ostane tako i do kraja sezone. Imali su seriju od četiri pobede, koju je prekinuo Njukasl pobedom od 4:3 u spektakularnom meču.

Kanarincima nedostaje dva boda do vodećeg Hadersfilda, a imaju tri boda >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << više od šestoplasiranog Bristol Sitija, mesta koje vodi u doigravanje. Vulfsi imaju dva boda manje od Bristola, a sigurnih sedam bodova više od borbe za opstanak.

Na prethodnih pet mečeva, Vulfsi igraju po sistemu poraz-pobeda. Sada bi trebalo da usledi pobeda po tom sistemu, ali videćemo da li će se to i dogoditi. Samo na jednom od tih pet mečeva, Vulfsi nisu primili gol, a dva puta im se desilo da se ne upišu.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.