Vulverhempton izbacio Liverpul iz FA Kupa

Izvor: RTS, 08.Jan.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulverhempton izbacio Liverpul iz FA Kupa

Vulverhempton je pobedio ekipu Liverpula sa 2:1 u trećem kolu FA Kupa. Golove za ekipu sa legendarnog Molino stadiona postigli su Raul Himenes i Ruben Neves, dok je jedini gol za „Redse" postigao Divok Origi.
Jurgen Klop je na teren izveo sastav koji do sada navijači Liverpula nisu imali prilike da vide. Dejan Lovren se, na sve to, povredio u uvodnim minutima meča, pa je na teren umesto njega izašao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 16-godišnji Ki-Jana Huver. Mladi Holanđanin je tako postao i najmlađi fudbaler koji je ikada igrao za Liverpul u FA Kupu.

Greška Džejmsa Milnera dovela je Himenesa u priliku, koju je Meksikanac iskoristio i tako je Vulverhempton na poluvreme otišao sa prednošću.
Lep pogodak Origija na startu drugog dela vratila je Liverpul rezultatski u meč, ali je nedugo zatim Ruben Neves postigao takođe veoma lep gol i vratio prednost domaćem timu.
Jureći izjednačenje Klop je na teren poslao Firmina i Salaha, ali to, i pored nekoliko dobrih prilika, nije donelo poravnjanje lideru Premijer lige.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.