Vuleta najbolja na Balkanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2022, 21:27

Vuleta najbolja na Balkanu

Reprezentativka Srbije Ivana Vuleta proglašena je za najbolju atletičarku na Balkanu u ovoj godini, a priznanje za mladu zvezdu u usponu pripalo je našoj atletičarki Angelini Topić.

Priznanja su im dodeljena na Balkan gali, koja je u okviru Balkanskog kongresa održana u Atini, saopštio je Atletski savez Srbije.

Vuleta je ove godine odbranila titulu svetske šampionke u skoku u dalj u dvorani, na prvenstvu koje je održano u martu u Beogradu, a osvojila je zlatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << medalju i na prvenstvu Evrope u Minhenu.

Topić već nekoliko godina vanserijskim rezultatima pokazuje ogroman potencijal. Na Svetskom prvenstvu za juniore u Kaliju osvojila je bronzanu medalju u skoku u vis, a isti rezultat ostvarila je i na seniorskom prvenstvu Evrope u Minhenu.

Uspešnu godinu krunisala je osvajanjem zlatne medalje na Evropskom prvenstvu za mlađe juniore u Jerusalimu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Vuleta najbolja na Balkanu, Angelina Topić "zvezda u usponu"

Izvor: B92, 07.Dec.2022

Skakačica u dalj Ivana Vuleta proglašena je u Atini za najbolju atletičarku Balkana, dok je skakačica uvis Angelina Topić dobila priznanje "Zvezda u usponu"...Reč je o izboru Asocijacije balkanskih atletskih federacija..."Najbolja atletičarka Balkana peti put. Razmazila sam se. Hvala, bila je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.