Vuković: Cilj je medalja, ali to nije realno

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Jan.2012, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković: Cilj je medalja, ali to nije realno

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković izjavio je da ne zna koliko je realan cilj medalja na predstojećem Evropskom prvenstvu, ali da ekipa „mora da stremi visoko kako bi došla do najvišeg što može”.

Mi smo cilj definisali. Cilj nam je medalja, jer da bi stigli do bilo kakvog dobrog rezultata, moramo imati velike ambicije. Ne kažem da je to realnost i da je to objektivno, ali moramo stremiti visoko kako bismo došli do najvišeg što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << možemo – rekao je Vuković u intervjuu agenciji Beta.
On je dodao da su svi igrači svesni toga, ali i da žele konačno da vide koji je maksimum ekipe.
Mi ga na poslednjim takmičenjima nismo videli. Zbog toga i nemamo objektivnu sliku gde smo. Ne mogu da kažem da ćemo biti prvi, drugi, treći, peti... Samo želim da svako u svom delu posla da najviše što može. Posle toga možemo podvući crtu i reći da li je to dovoljno, nedovoljno ili više od očekivanog – rekao je Vuković.
Reprezentacija Srbije počeće takmičenje na Evropskom prvenstvu u Grupi A u Beogradu sa selekcijama Poljske, Danske i Slovačke.
Neuspeh bi bio da se ne prođe u drugi krug, naravno. Mi imamo veća očekivanja. Razmišaljamo kako da u prvoj utakmici pobedimo Poljake, kako da u drugoj pobedimo Dance, pa ako u te dve pobedimo, onda nećemo da razmišljamo o Slovačkoj – rekao je Vuković.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.