Vukovi protiv Vukova za finale regionalne lige

Izvor: Blic, 03.Jun.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukovi protiv Vukova za finale regionalne lige

Beogradski Vukovi odigraće u subotu u Budimpešti od 13 časova četvrtu utakmicu ovogodišnje sezone regionalne Centralno-evropske lige u američkom fudbalu (CEFL), a rival će im biti imenjaci iz glavnog građa Mađarske.

Tim iz prestonice Srbije je pre dve nedelje u Ljubljani doživeo prvi CEFL

poraz od 2009. godine, a posle kraja niza od 12 uzastopnih trijumfa mogao bi da padne još jedan, jer budimpeštanski Vukovi nikada nisu pobedili beogradske od 2007. od kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se i sastaju.

I pored poraza od ljubljanskih Silverhouksa, beogradski Vukovi su zadržali prvo mesto na CEFL tabeli i imaju jako dobre šanse za jedno od prva dva mesta, koje vodi u finale. Pobeda u Budimpešti bi to gotovo obezbedila.

U ekipu "čopora sa Ade" se vraća najbolji igrač ofanzivne linije, Petar Vitorović, koji je propustio prve tri utakmice ove sezone, kao i Ivan Nedeljković, jedan od najboljih defanzivaca, koji nije nastupio u Ljubljani.

Povezane vesti: Vukovi i dalje neporaženi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.