Vukovi pikirali građanina drugog reda

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2018, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vukovi" pikirali "građanina drugog reda"

Vulverhempton želi da pojača bedem kupovinom na 'Etihadu'.

Sa ostrva stiže vest da je Eliakvim Mangala meta "Vulvsa".

Šampionu Čempionšipa nije problem da francuskom internacionalcu ponudi iste finansijske uslove koje ima u važećem ugovoru sa Mančsester sitiju i to je stavka koja obećava kada je realizacija ovog transfera u pitanju.

S obzirom da za Mangalu nema mesta u  Gvardiolinom timu, a zarađuje 85 hiljada funti nedeljno, deluje da bi rastanak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio povoljan ishod za obe strane.

Mangala je prošle sezone bio sasvim solidan na pozajmici u Valensiji, ali mu to nije popravilo status u Sitiju, pa je zimus prosleđen na novu pozajmicu - u Everton.

Pošto je odigrao samo dve utakmice za "karamele" od kako je stigao na 'Gudison park' do sada, nije realno očekivati da tu i ostane, a nije realno ni očekivati da mu neko ponudi uslove kao Vulverhempton.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.