Vukićević poslednji u super-džiju, Majer ispisao istoriju

Izvor: B92, 08.Feb.2022, 09:09

Vukićević poslednji u super-džiju, Majer ispisao istoriju

Srpski skijaš Marko Vukićević zauzeo je noćas 34. mesto u trci superveleslaloma na ZOI u Pekingu, dok je zlato odbranio Austrijanac Matijas Majer.

Vukićević je ostvario vreme 1:29,45 minuta, zauzeo je poslednje mesto u plasmanu, a za pobednikom je zaostao 9,51 sekund.

Srpski takmičar ovom trkom završio je nastup na Zimskim olimpijskim igrama, a ovo mu je ujedno bila jedina završena trka, pošto je juče u spustu ostao bez plasmana.

Majer je zlatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << medalju iz Pjongčanga odbranio vremenom 1:19,94 minuta, i tako je došao do ukupno četvrte olimpijske medalje.

Austrijski skijaš je u ponedeljak osvojio bronzu u spustu, a 2014. godine je u spustu osvojio olimpijsko zlato.

Na drugo mesto pobedničkog podijuma popeo se Amerikanac Rajan Kohran-Sigl, koji je za pobednikom zaostao 0,04 sekunde, dok je bronza pripala Norvežaninu Aleksanderu Omotu Kildeu (0,42).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.