Vukan Savićević prelomio: Igraću za Crnu Goru!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukan Savićević prelomio: Igraću za Crnu Goru!

Procedura već pokrenuta…

Kadetska reprezentacija Crne Gore, pa omladinska Srbije… Sve do Evropskog prvenstva u Litvaniji na kojem je Srbija osvojila zlato, a selektor Ljubinko Drulović precrtao Vukana Savićevića sa spiska članova nacionalnog tima. Vezista Crvene zvezde stoga se, saznaje portal topfudbal.me, vraća u tabor Hrabrih sokolova.

Topfudbal.me piše da je procedura oko dobijanja crnogorskog državljanstva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uveliko u toku, a informaciju je povrdio i sam fudbaler.

"Kontaktirali su me ljudi iz FSCG pre mesec dana… Ne znam dokle je došla priča sa pasošem, ali znam da je procedura uveliko u toku. Iskreno, imam veliku želju da obučem dres Crne Gore", kaže 21-godišnji Beograđanin za topfudbal.me.

Savićević bi za početak trebalo da igra za mladu reprezentaciju.

"Nemam nameru da preskačem stepenice. Ako dobijem državljanstvo, prvo bih igrao za mladu selekciju, a kasnije ako zaslužim za najjači tim. Mlad sam, treba sve da ide nekim  normalnim tokom".

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.