Vujoševićev Limož bolji od Koleovog Strazbura!

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2017, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujoševićev Limož bolji od Koleovog Strazbura!

Košarkaši Limoža slavili su na svom terenu protiv viceprvaka Francuske.

Ne ide najbolje ekipi Duška Vujoševića ove sezone, ali su sada uspeli da savladaju direktnog konkurenta u borbi za plej-of i tako se poprilično približili doigravanju.

Slavili su protiv Strazbura sa 83-76, i trenutno se nalaze na devetom mestu sa samo pobedom manje od večerašnjeg rivala koji je na poslednjem mestu koje vodi u plej-of.

Do drugog vezanog trijumfa Limož je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << došao dobrom igrom pre svega u poslednjem kvartalu.

Gubili su posle prvih 10 minuta, da bi preokrenuli do pauze, a u poslednju čevrtinu su ušli sa samo pola koša prednosti.

Ipak, konsolidovali su se u poslednjoj deonici, dobili je sa sedam razlike i na kraju zasluženo slavili.

Najbolji je u redovima ekipe bivšeg trenera Partizana po pravilu bio Klemen Prepelič sa 19 poena i šest asistencija, a njega su pratili Dešon Vud sa 17 i Vilijam Baford sa 14 poena.

Dvocifreni su bili i Matje Vojsečovski sa 13, kao i Si Džej Fer sa 11 postignutih poena.

U ekipi Vensana Kolea istakli su se Ej Džej Sloter i Irving Voker sa po 15 poena, dok je pola koša manje dodao Mamadu Žaite.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.