Vujošević o kreiranju klime: Ne dovodimo Jovića

Izvor: Press, 20.Avg.2014, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević o "kreiranju klime": Ne dovodimo Jovića

"Šta me pitate, prvi put čujem za tako nešto. U toj vesti nema ni trunke istine.“
"Izuzetno respektujem tog igrača i način kako je odradio sezonu u Radničkom. Kvaliteti nisu sporni, pa uslovili su i poziv u nacionalnu selekciju. Međutim, opet se radi o nečemu što se ne dešava prvi put u slučaju Partizana."
"Samo postoji dilema da li se radi o kreiranju određene klime ko to već radi, ili neko namerno pravi atmosferu licitacije, tu trećeg nema“, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je Vujošević i dodao da je potrebno još bar nedelju dana da bi se znalo hoće li neki od igrača koji su na probi, potpisati za "crno-bele“. Sa Partizanom treniraju Miković, Kuzeloglu, Torlak i Vujović.

"Još je rano za izjašnjavanje. Potrebno je još najmanje nedelju dana treninga da bih mogao nešto konkretnije da kažem“, rekao je trener srpskog šampiona i dodao da će biti pojačanja."
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.