Izvor: B92, 11.Sep.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević i igrači: "Litvanija je bila bolja"

Od specijalnih izveštača B92 iz Švedske - Igora Vujičina i Brace Djordjevića

Posle poraza od Litvanije, rezultatom 98:82, selektor reprezentacije SCG Duško Vujošević čestitao je Litvaniji plasman u polufinale Evropskog prvenstva:

"Litvanija je bila bolja, igrali su odličnu košarku. Nismo uspeli da organizujemo igru,a neki igrači su preuzeli odgovornost u pogrešnom trenutku. Preuzimam kao trener odgovornost za ovaj poraz. Presudni momenat dogodio se pri rezultatu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 80:76, kada su nam bila potrebna samo dva pametna napada, ali to nismo uradili. Pored toga nismo uspeli da nadoknadimo nedostatak našeg kapitena Pedje Stojakovića" rekao je Vujošević pred novinarima u "Globe Areni" nekoliko minuta pošto se naša selekcija oprostila od borbi za medalju u Švedskoj.

Izjave Vujanića, Drobnjaka i Vukčevića možete pročitati na stranici - EUROBASKET 2003.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.