Vujošević: Tepićev izostanak je veliki deficit

Izvor: RTS, 03.Jan.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Tepićev izostanak je veliki deficit

Crno-beli dočekuju Cedevitu. Imperativ pobede stvara dodatni pritisak za ekipu. Neigranje iskusnog Tepića trener Vujošević vidi kao veliki deficit koji mora biti nadoknađen. U tim se vraćaju Pavlović i Gagić. Meč se igra u nedelju u Hali Pionir od 17 časova. Čitaj mi!

Košarka 1 Vujošević: Tepićev izostanak je veliki deficit

2 Kalinićevo kucanje među Top 10 poteza

3 Novi trijumf Golden stejta

4 Godina previranja i nade u bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sutra

5 Igrači Zvezde: Ipak je to Real...

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da Milenko Tepić zbog povrede neće igrati na meču sa Cedevitom u regionalnoj Jadranskoj ligi, što je veliki deficit za njegovu ekipu.

"Cedevita je težak protivnik. Prošle godine su pokazali da se ne plaše pune dvorane, a siguran sam da ih je za sutrašnji meč trener (Jasmin) Repeša pripremio da pokažu hrabrost i čvrstinu. Naša situacija jeste specifična, ali moramo dati sve od sebe i da u svaku sledeću utakmicu uđemo kao da je najvažnija", rekao je Vujošević novinarima u Hali Pionir.

"Dočekujemo Cedevitu sa zdravstvenim problemom Tepića i tu imamo veliki deficit... Znate kako kažu: gde ima – tu se preliva, a gde je tanko – tu su i problemi", dodao je on. Vujošević je istakao da je ekipa pripremila strategiju da nadoknadi Tepićevo odsustvo, kao i da će se za meč sa Cedevitom u tim vratiti Aleksandar Pavlović i Đorđe Gagić. On je ponovio da tim želi da se plasira na plej-of Jadranske lige.

"Konačan cilj je da izborimo plej-of, sa četvrtog mesta ćemo svima biti nezgodan protivnik, a do tada će se vratiti i Edo Murić... Mi smo pružali najslabije predstave baš kada su se povređeni igrači vraćali u tim, jer im je potrebno vreme da se uigraju, a ja se nadam da ćemo i sa ovim, krnjim, timom izboriti plej-of. Ono što želimo je da napravimo čudo", rekao je Vujošević. Trener crno-belih je naglasio da će se Murić od povrede oporaviti za petnaestak dana, a da do tada postoje naznake da će biti angažovan novi plejmejker.

"Nadam da će ćemo za petnaestak dana angažovati plejmejkera. Meni se sviđa onaj Florens iz Zadra, ipak... teško je sada naći dobrog igrača koji bi došao na nekoliko meseci", naveo je Partizanov strateg.

"Radi se o dobroj ekipi, sastavljenoj od dosta talentovanih igrača i dobrih, iskusnih košarkaša. Pokazali su svoje ambicije kada su sastavili tim. Igrajući kroz Evroligu, ostvarili su i dobre rezultate. Iskoristili smo ovih nekoliko dana da se što bolje pripremimo za meč i da pokušamo da pobedimo u nedelju", rekao je Mačan na konferenciji za medije u Hali Pionir.

Utakmica između Partizana i Cedevite igra se u nedelju u Hali Pionir od 17 časova.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.