Vujošević: Pomozi koliko možeš i ne hvali se

Izvor: Kurir, 22.Maj.2014, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Pomozi koliko možeš i ne hvali se

Ovo je katastrofa velikih dimenzija. Svako treba da pomogne koliko je u mogućnosti, koliko može u materijalnom smislu i koliko oseća kao potrebu u skladu sa svojim altruizmom, rekao je Vujošević

Nek se pokažu na delu!

Trener košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević smatra da je solidarnost potrebna u ovako teškim trenucima, nakon katastrofe koja je pogodila našu državu. Vujošević se odazvao akciji Kurira i pozvao građane da slanjem SMS na broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 1003 pomognu stradalima u poplavama i obnovi Srbije.

- Ovo je katastrofa velikih dimenzija. Svako treba da pomogne koliko je u mogućnosti, koliko može u materijalnom smislu i koliko oseća kao potrebu u skladu sa svojim altruizmom - poručio je Vujošević u razgovoru za naš list.

Trofejni trener ipak ističe da nije bitno da se pomaže kako bi se sebi pravila promocija, već da se to radi od srca.

- Sveti Nikola je bio veliki darodavac, ali to je radio na način da se ne zna ko je dao. On je govorio da levica ne sme da zna šta radi desnica, a ja bih sada okrenuo: desnici nećemo pričati šta radi levica. Ne sviđa mi se što se neke stvari rade radi lične promocije, čak i u ovakvim situacijama, jer nam se zemlja nalazi u teškoj situaciji. Svako treba da pomogne koliko može, i to neka uradi tajno - poručio je Vujošević.

(M. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.