Vujošević: Nismo opozicija, nego institucija

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2015, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Nismo opozicija, nego institucija

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ocenio je posle pobede nad Metalcem da će crno-beli podizati formu iz meča u meč.

Crno-beli su u "Pioniru" slavili rezultatom 82:61 i zadržali maksimalan učinak posle 4. kola Super lige Srbije.

- Zadvoljan sam rezultatom, borbenošću i željom, koju pokazuju igrači. Bilo je momenata kada nismo kontrolisali igru. Mnogi su nas procenjivali kroz igru protiv FMP-a u Železniku. Naša forma nije sjajna, ali postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mogućnost za podizanje i ono će doći kroz utakmice - rekao je Vujošević.

On je dodao da je zadovoljan zalaganjem igrača, koji su maksimalno motivisani, iako nisu redovno plaćeni.

- Hvala publici koja je došla da nas podrži, ovi momci to zaslužuju. Oni su izuzetno motivisani i borbeni, iako su neredovno plaćeni. Teško je i u familiji kada nema za hleb, pa dođe do loših odnosa. Ovi momci se ponašaju kao da su redovno plaćeni. Mogu da razumem da se jedna strana više pomaže, ali ne i da se uništava drugi klub. Ne treba da se finansira opozicija, već insitucija - rekao je Vujošević.

Trener Partizana istakao je da Metalac nije slučajno izborio plasman u Evropu preko ABA lige, jer je reč o dobro ukomponavanoj ekipi, koju nije lako dobiti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.