Vujošević: Nema pojačanja, nismo u mogućnosti!

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Okt.2013, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Nema pojačanja, nismo u mogućnosti!

Duško Vujošević je u poslednja dva meča, protiv Krke i Barselone, igrao praktično sa osmoricom igrača, od kojih je jedan 19-godišnji Boris Dalo.

(FOTO: V. Marković)
Smanjeni roster muči trenera crno-belih, ali…
- Ne razmišljamo o pojačanjima. Mnogo nam nedostaje Bertans. Tim je mlad, sa perspektivom i rizicima koji nas ne amnestiraju da napravimo što je moguće bolji rezultat. Radimo kao i svih godina do sada i nadamo se da rezultati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << neće izostati. Sve i kada bismo hteli da dovedemo nekoga, nismo u mogućnosti. Nemamo obezbeđen budžet ni za ovaj tim, računajući dugove koji su nastali prethodnih godina. Situacija nije kritična kao tokom leta, ali je napeta i potrebna je pomoć pre svega ljudi koji vole Partizan i publike koja plaćajući kartu pomaže klub. I kada bismo bili u mogućnosti da razmišljamo o pojačanjima, bili to vrlo strogi kriterijumi, eventualno bismo doveli jednog igrača. Ovako, o tome ni ne razmišljamo – istakao je trener Partizana.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.