Vujošević: Izostanak Tepića je veliki deficit

Izvor: RTS, 03.Jan.2015, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Izostanak Tepića je veliki deficit

Crno-beli dočekuju Cedevitu. Imperativ pobede stvara dodatni pritisak za ekipu. Neigranje iskusnog Tepića trener Vujošević vidi kao veliki deficit, koji mora biti nadoknađen. U tim se vraćaju Pavlović i Gagić. Meč se igra u nedelju u hali „Pionir“ od 17.00 časova. Čitaj mi!

Košarka 1 Vujošević: Izostanak Tepića je veliki deficit

2 Kalinićevo kucanje među Top 10 poteza

3 Novi trijumf Golden stejta

4 Godina previranja i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nade u bolje sutra

5 Igrači Zvezde: Ipak je to Real...

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošvić rekao da je izostanak Milenka Tepića zbog povrede za meč sa Cedevitom u regionalnoj Jadranskoj ligi veliki deficit za njegovu ekipu.

"Cedevita je težak protivnik. Prošle godine su pokazali da se ne plaše pune dvorane, a siguran sam da ih je za sutrašnji meč trener (Jasmin) Repeša pripremio da pokažu hrabrost i čvrstinu. Naša situacija jeste specifična, ali moramo dati sve od sebe i da u svaku sledeću utakmicu uđemo kao da je najvažnija", rekao je Vujošević novinarima u Hali Pionir.

"Dočekujemo Cedevitu sa zdravstvenim problemom Tepića i tu imamo veliki deficit... Znate kako kažu 'Gde ima - tu se preliva, a gde je tanko - tu su i problemi'", dodao je on. Vujošević je kazao da je ekipa pripremila strategiju da nadoknadi odsustvo Tepića, kao i da će se za meč sa Cedevitom u tim vratiti Aleksandar Pavlović i Đorđe Gagić. On je ponovio da tim želi da se plasira na plej-of Jadranske lige.

"Konačan cilj je da izborimo plej-of, sa četvrtog mesta ćemo svima biti nezgodan protivnik, a do tada će se vratiti i Edo Murić... Mi smo pružali najslabije predstave baš kada su se povređeni igrači vraćali u tim, jer im je potrebno vreme da se uigraju, a ja se nadam da ćemo i sa ovim krnjim timom izboriti plej-of. Ono što želimo je da napravimo čudo", rekao je Vujošević. Trener crno-belih je kazao da će se Murić od povrede oporaviti za 15-ak dana, a da do tada postoje naznake da će biti angažovan novi plejmejker.

"Nadam da će ćemo za 15-ak dana angažovati plejmejkera. Meni se sviđa onaj Florens iz Zadra, ipak... teško je sada naći dobrog igrača koji bi došao na nekoliko meseci", kazao je on.

"Radi se o dobroj ekipi, sastavljenoj od dosta talentovanih igrača i dobrih iskusnih košarkaša. Pokazali su svoje ambicije kada su sastavili tim. Igrajući kroz Evroligu, ostvarili i dobre rezultate. Iskoristili smo ovih par dana da se što bolje pripremimo za meč i da pokušamo da pobedimo u nedelju", rekao je Mačan na konferenciji za medije u hali Pionir.

Utakmica između Partizana i Cedevite igra se u nedelju u Hali Pionir od 17.00.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vujošević: Tepićev izostanak je veliki deficit

Izvor: RTS, 03.Jan.2015

Crno-beli dočekuju Cedevitu. Imperativ pobede stvara dodatni pritisak za ekipu. Neigranje iskusnog Tepića trener Vujošević vidi kao veliki deficit koji mora biti nadoknađen. U tim se vraćaju Pavlović i Gagić. Meč se igra u nedelju u Hali Pionir od 17 časova. Čitaj mi!..Košarka 1 Vujošević:...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.