Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2021, 16:42

Vujadin Savić zaigrao posle 364 dana

Srpski štoper uspešno debitovao za Olimpiju

Vujadin Savić se u dresu ljubljanske Olimpije uspešno vratio na teren posle 364 dana. Dakle, skoro celu godinu je srpski štoper proveo bez takmičarskog meča otkako je prošle godine igrao za APOEL u duelu kiparskog šampionata protiv Apolona. Prvenstvo je tada prekinuto zbog korone, usledila su natezanja kluba i prvotimaca oko smanjenja ugovora i Savić je rešio da napusti Kipar.

Zvezdin bivši štoper >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je pre tri nedelje postao član slovenačkog prvoligaša i kada se fizički spremio, juče se našao u startnoj postavi Zmajeva u prvenstvenoj pobedi nad Celjem (1:0). Bila je to prva Olimpijina pobeda u slovenačkom šampionatu posle tri vezana remija u kojima je dala tek jedan gol. Savić je uspešno odradio posao na debiju, mreža je ostala mirna, osvojena su tri boda i može da bude zadovoljan početkom karijere u Ljubljani.

Olimpija posle 25 kola ima dva boda više od najvećeg rivala Maribora sa kojim je nedavno remizirala 1:1. Inače, najbolji strelac tima iz slovenačke prestonice i drugi strelac lige je nekadašnji Partizanov ofanzivac Đorđe Ivanović sa devet postignutih golova.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.