Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2020, 19:49

Vujadin Savić se vraća u ekipu posle osam meseci

Situacija se menja dolaskom novog trenera

APOEL iz Nikozije je nedavno promenio trenera. Šestog u poslednjih godinu i kusur dana.

Ekipu je od grčkog stručnjaka Marinosa Uzunidisa preuzeo poznati irski strateg Mik Mekarti. Nekadašnji selektor Irske i strateg engleskih klubova Vulverhemptona, Sanderlenda, Milvola i Ipsviča je došao u APOEL pre dve nedelje i debitovao remijem protiv Etnikosa čime je nastavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << crni niz najpoznatijeg kiparskog kluba. APOEL je tek 11. na tabeli sa samo dve pobede u devet mečeva otkako je krenula sezona.

Od Mekartija se očekuje da prodrma uspavanog velikana kiparskog fudbala, a u tu svrhu će irski istručnjak pokušati da iskoristi sve snage koje ima na raspolaganju. Kiparski mediji najavljuju da Mekarti želi da isproba sve igrače koji su pod ugovorom, a među njima je i srpski štoper Vujadin Savić. On je van konkurencije za prvi tim APOEL-a još od osmog marta.

Tada je sezona na Kipru prekinuta zbog korona virusa, a rukovodstvo kluba je posle toga rešilo da drastično smanji plate prvotimcima zbog finansijske krize. Savić je bio jedan od igrača koji su odbili smanjenje ugovora i od tada nije zaigrao za prvi tim.

Sada kiparski mediji pišu da Mekarti želi da pruži šansu srpskom štoperu i da ga ne interesuju nefudbalski razlozi zbog kojih Savić nije konkurisao za tim. Irski stručnjak želi da proba sve igrače, a pored Savića će biti vraćeni Kevin Lafrans i Dragan Mihajlović koji nisu konkurisali za tim kod prethodnog trenera.

Srpski štoper ima ugovor sa kiparskim klubom na još godinu dana.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.