Vučinić: Protiv Intera kao da je poslednji meč u životu

Izvor: Blic, 30.Mar.2013, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučinić: Protiv Intera kao da je poslednji meč u životu

Jedan od najboljih fudbalera Juventusa Mirko Vučinić rekao je da njegova ekipa sigurno neće potceniti Inter i da će "Derbi Italije" odigrati kao da joj je poslednji u životu.

"Dovoljno je reći ime ekipe protiv koje igramo. Neće nas zavarati njihova pozicija na tabeli, gledao sam njihov meč protiv Totenhema kada su umalo nadoknadili minus od tri gola i mislim da mogu da budu ponosni na sebe. Mi ćemo se maksimalno koncentrisati, kao da nam je poslednji meč u životu", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je kapiten crnogorske reprezentacije za zvanični sajt kluba.

Inter je u prvom delu sezone slavio u Torinu sa 3:1, ali je serijom loših igara i neočekivanih poraza došao u situaciju da mu je pobeda protiv aktuelnog šampiona i lidera na tabeli neophodna kako bi ostao u trci za treće mesto i plasman u Ligu šampiona.

Milanski tim trenutno se nalazi na petom mestu sa 47 bodova, sedam manje od trećeplasiranog gradskog rivala, odnosno devet manje od drugoplasiranog Napolija.

Na ruku Interu može da ide činjenica što Juventus nema imperativ, a sigurno je i da će trener Antonio Konte kombinovati tim, jer "stara dama" već utorak u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona gostuje Bajernu.

Duel između Intera i Juventusa igra se od 15 sati, a ujedno će se sve utakmice 30. kola Serije A odigrati u subotu pošto je u nedelju katolički Uskrs.

Povezane vesti: Juventus bez Vučinića protiv Intera

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.