Vučićević odbio mesto predsednika Zvezde

Izvor: Beta, 04.Nov.2009, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićević odbio mesto predsednika Zvezde

BEOGRAD, 4. novembra 2009. (Beta) - Dosadašnji predsednik Crvene zvezde Slobodan Vučićević odbio je da i u tekućoj sezoni vrši tu dužnost, piše u sredu beogradska sportska štampa.

Vučićević je ostavku podneo još letos, ali su ostali čelnici kluba pokušavali da ga nagovore da ostane na predsedničkoj funkciji obećavši mu da će mu finansijski pomoći, za razliku od prošle godine kada je Zvezda funkcionisala zahvaljujući njegovim sredstvima.

Klupska Skupština je zato odbila ostavku Vučićevića, koji je od ostalih članova Upravnog odbora Zorana Drakulića, Kloda Kolaroa, Božidara Maljkovića, Nenada Šarenca, Gorana Trivana i Bratislava Djordjevića tražio finansijske garancije.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.