Vučica uzela drugo parče Bertolaćijevog ugovora

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2015, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vučica" uzela drugo parče Bertolaćijevog ugovora

Vicešampion Italije otkupio je polovinu ugovora Andree Bertolaćija od Đenove što znači da Roma od danas ima sto odsto vlasništva nad 24-godišnjim vezistom.

Prvo pojačanje Rome u letnjem prelaznom roku biće Andrea Bertolaći koji je prethodnu sezonu proveo u Đenovi.

Vicešampion Italije obavestio je javnost i navijače da je u utorak Đenovi isplaćeno 8.5 miliona evra čime je otkupljeno 50% ugovora nad Bertolaćijem.

Roma i Đenova do danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su posedovali po 50% prava na Andreu Bertolaćija ali je "Vučica" iskoristila mogućnost i otkupila deo ugovora koji je bio u vlasništvu Đenovljana.

Interesantno je da mediji u Italiji spekulišu da bi sada Milan mogao da krene u "napad" na Bertolaćija koji je u minuloj sezoni odigrao 34 utakmice i postigao 6 golova za Đenovu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.