Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2021, 00:00

Vučica dodala gas, Ramadani na sastanku u Rimu zbog Kostića

Čeka se da Roma dođe do sredstava od prodaje nekih igrača

Kostićevi putevi sad vode u Rim! Kako piše dobro upućeni Đanluka di Marcio, agent srpskog reprezentivca, Fali Ramadani, danas se sastao sa generalnim direktorom Rome Tijagom Pintom, gde je saznao za više nego konkretno Vučice, o kojem se priča proteklih dana.

Isti izvor navodi, da je krilni igrač nemačkog kluba označen kao prva meta kluba na čiju je klupu ovog leta seo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Žoze Murinjo. Dve strane će narednih dana intezivirati pregovore, a ono što se čeka jeste da Rimljani dođu do sredstava prodajom nekog od igrača koji su na tržištu.

Ostaje da se vidi samo koja je to realna prodajna cena za igrača, odnosno da li će u Frankfurtu biti spremni da oprihvate ponudu od 15.000.000 evra, o kojoj se pričalo prethodne nedelje.

Roma bi uskoro trebalo da finišira detalje oko dolazaka Ruja Patrisija i Granita Džake u klub, dok se sa Olimpikom iz Marselja intenzivno pregovara oko odlazaka Pau Lopeza i Džengiza Undera, koji bi Rimljanima otvorili znatno više mogućnosti na aktuelnom tržištu.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.