Vučić Albancu: Priština će da igra u srpskoj ligi VIDEO

Izvor: Mondo, 29.Apr.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić Albancu: Priština će da igra u srpskoj ligi VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prepucavao se sa albanskim novinarom o fudbalu i FK Priština, nekadašnjem članu jugoslovenske lige.

Foto: MONDO/Nebojša Petrović

Fudbal je bila sporedna tema razgovora predsednika Srbije sa novinarima koji izveštavaju o susretima lidera zemalja Zapadnog Balkana sa najvažnijim "evropskim igračima", ali je ta "najvažnija sporedna stvar na svetu", izazvala verbalni duel Vučića i albanskog novinara.

Nakon što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izjavio da će Nacionalni stadion, čija se izgradnja planira u beogradskoj opštini Surčin kapaciteta 60.000 mesta, biti velelepan i na njemu će moći da se igra i finale Lige šampiona, Vučić je ušao u raspravu sa albanskim novinarom:

"Albanci sve znaju... U Prištini će sigurno da se igra, jedino ako Zvezda bude igrala finale protiv Bajerna, pa da vam napravimo lep stadion, i to bi bilo u redu, a možemo i u Gračanici da ga napravimo", rekao je Vučić.

U to mu je albanski novinar dobacio:

"Možda će i Priština da igra protiv Bajerna".

Vučić je ironično uzvratio: "Aaa, Priština će sigurno da igra protiv Bajerna, hoće
".

Izvor: Tanjug

Albanskog novinara je upitao i da li Priština sad igra fudbal, pošto, kaže, sad to ne prati.

"Nekad sam pratio u onoj našoj Ligi, bili ste uvek dobri", rekao je Vučić, na šta je albanski novinar srpskom predsedniku uzvratio: "Treba da pratiš".

"I treba da pratim, u pravu si", odgovorio mu je Vučić.

Na opasku tog novinara da će srpskom predsedniku "platiti kurs" (o poznavanju prilika među kosovskim klubovima), Vučić mu je uzvratio da treba da bude pristojan.

Izvor: Tanjug

"Priština ti je bila 13. i to je bio najveći uspeh. Ali, biće jednom i 12, u našoj Ligi. Vidiš da znam sve...", poručio je Vučić.

Izvor: Tanjug

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAKO SE VUČIĆ U BERLINU NAŠALIO SA ALBANSKIM NOVINAROM: Priština ti je bila 13. i to je bio najveći uspeh! Ali, biće jednom i 12, u našoj Ligi!

Izvor: RTV Pink, 29.Apr.2019

Odgovarajući na pitanja medija u Berlinu predsednik Srbije Aleksandar Vučić na kratko je ušao u šaljivu polemiku sa jednim albanskim novinarom iz Prištine, a tema je bila fudbal, odnosno ko ima veće šanse da zaigra u finalu Lige šampiona - FK Crvena zvezda ili FK Priština.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.