Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jul.2023, 23:30

Vučeviću novi ugovor težak 60.000.000 dolara!

Autor: Aleksandar Obrenović

sreda 28.06.2023.

23:35

Izvor: Sportske.net


Godinama je jedan od najboljih centara na svetu Nikola Vučević, a i u prošloj sezoni sa Bulsima je bio odličan. 
Crnogorski >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << košarkaš je konstantan, u poslednjih deset godina samo u dve sezone nije imao dabl-dabl u proseku po meču, što je zaista impresivno i znak dugotrajnosti. 
Može još dosta da pruži NBA ligi, znaju to i u Bulsima, pa mu je ponuđen sjajan ugovor na tri godine za koliko bi trebalo da zaradi oko 60 miliona dolara. 
Ovo predstavlja i blago smanjenje u odnosu na ono što je primao u prethodne tri godine sa Bulsima, ali je to svakako očekivano imajući u vidu godine nekadašnjeg centra Budućnosti. U prethodne tri godine je primao redom 22, 24 i 26 miliona dolara. 
Zaista fenomenalan iznos za jednog 32-godišnjaka, posebno ako imamo u vidu da će imati punih 35 godina kada mu bude isticao novi ugovor. 
Vučevića očekujemo i na Mundobasketu ove godine u dresu sa državnim grbom Crne Gore.

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.