Izvor: RTS, 08.Maj.2021, 08:53

Vučević za RTS: Sjajno je ponovo pobediti pred svojom publikom

Otkako je postao član Čikago Bulsa i došao iz Orlanda, Nikola Vučević je pokazao izvanrednu igru i postao najvažniji igrač u timu. Tako je bilo i noćas kada su Bulsi na domaćem terenu ubedljivo porazili ekipu Boston Seltiksa rezultatom 121 prema 99.
Posle utakmice Nikola Vučević je govorio o željama Bulsa da uđu u plej-in, posle redovnog dela sezone.

"Zadovoljan sam. Odlična utakmica, dobili smo jednu jaku ekipu kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Boston. I bitna je pobeda za nas jer jurimo tu desetu poriciju i moramo da dobijemo sve utakmice do kraja.", rekao je Vučević.
Sinoćni meč je posle drugo vremena igran pred domaćom publikom što je sve inpresioniralo.
"Super je bilo ponovo igrati pred publikom, to pravi sjajnu razliku pogotovo kad su tu navijači. To nam je puno značilo i drago mi je da smo uspeli da ostvarimo pobedu pred njima."
Vučević je zaključio da do kraja prvenstva moraju dobiti gotovo sve od preostalih pet utakmica, a istakao je da podržava kandidaturu Nikole Jokića za MVP priznanje ne zato što su prijatelji već zato što on to svojim rezultatima zaslužuje.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.