Vruća UFC uvertira: Mekgregor kasnio i vređao Habiba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2018, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vruća UFC uvertira: Mekgregor kasnio i vređao Habiba

Napravljena je vruća uvertira za "UFC borbu veka" između Konora Mekgregora i Habiba Nurmagomedova zbog prozivki Irca i to posle kašnjenja od pola sata na konferenciju za medije u Las Vegasu.

Ruski borac, šampion MMA u lakoj kategoriji sa svih 26 pobeda - što je rekord, nije želeo da sačeka dolazak kontroverznog Mekgregora, već ga je kritikovao zbog nepoštovanja.

"Došao sam na vreme, zašto bih ga čekao? Ovo je više nego lično, a odgovore na pitanja dobićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u borbi. Ovo je više od borbe za pojas", rekao je Nurmagomedov, nakon što je odbio da se odloži razgovor sa novinarima.

Mekgregor, koji se vraća u oktagon posle skoro dve godine, uputio je uvrede na račun protivnika.

"Pokušao sam da stignem na vreme, ali je bila velika gužva. Ne znam gde je otišla mala budala, bolje bi mu bilo da pobegne", rekao je Mekgregor.

Obojica su ranije rekla da se neće rukovati posle borbe zbog svih dešavanja u prošlosti, pre svih incidenta u aprilu kada Mekgregor pogodio tvrdim predmetom Habibovog prijatelja Artema Lobova.

Najveća UFC borba svih vremena zakazana je za nedelju u Las Vegasu od šest sati po našem vremenu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.