Izvor: RTS, 10.Maj.2021, 20:04

Vreme za rastanak - Lalatović napušta Vojvodinu

Nenad Lalatović od naredne sezone neće sedeti na klupi novosadske Vojvodine.
Na sednici Upravnog odbora Vojvodine odlučeno je da se sa Lalatovićem ne produži saradnja.

Lalatović će voditi ekipu još samo dva kola, nakon čega će napustiti klub.
"Prihvatio sam sve što su tražili, ali su se oni odlučili za drugog trenera. Želeo sam da produžim ugovor, ali ne zameram im, odlazim kao trofejni trener, navijači su me voleli, igrači, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svi u klubu... Zaista želim sve najbolje Vojvodini. To najiskrenije mislim. Prihvatio sam sve uslove, podmladili smo tim, igra pet-šest mlađih fudbalera, ali je Upravni odbor koji cenim i poštujem, i kome želim sve najbolje u životu, odlučio da ne produži ugovor sa mnom", poručio je Lalatović za Mondo.
Lalatović je Vojvodinu prvo vodio na 52 meča u sezonama 15/16 i 16/17, da bi ponovo na kormilo kluba seo u junu 2019. godine. 
On je u nedelju protiv Mačve vodio Vojvodinu na 129. zvaničnoj utakmici, čime se izjednačio sa trećim na večnoj listi Dragoljubom Miloševićem. Ispred njega su samo Branko Stanković I Gustav Lehner, s tim da je ostvario veći broj pobeda od njih.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Lalatović bivši trener Vojvodine

Izvor: B92, 10.Maj.2021

Nenad Lalatović više neće sedeti na klupi FK Vojvodina, odlučeno je na današnjoj sednici...Nenad Lalatović je bivši i to je rešeno na dvoipočasovnoj sednici...Da se ne produži ugovor, glasala su petorica članova klupskog rukovodstva, dok je jedan član bio za...Razlog za raskid saradnje, kako...

Nastavak na B92...

Lalatović definitivno odlazi iz Vojvodine

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2021

NOVI SAD - Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović na kraju sezone napustiće klub, nakon što je Upravni odbor odlučio da mu na današnjoj sjednici ne ponudi nastavak saradnje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.