Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2021, 13:11

Vreme je da Orlovi uhvate ceo plen i u gostima

Benfika još uvek bez trijumfa na strani u 2021. godini, Mozzart vam nudi kvotu 1,52 na pobedu lisabonskog tima protiv Belenensesa, nećete pronaći veću nigde na svetu!

Benifka je četiri puta zaredom pobeđivala Belenenses, a gde je četiri, tu je i pet. Čini se da su lisabonski orlovi konačno stavili tačku na lošu formu, a to nagoveštavaju dve pobede od po 2:0 - protiv Rio Avea u prvenstvu, odnosno nad Estorilom u Kupu. Ekipa sa Luža odavno nije konkurentna za titulu i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << glavni cilj su joj pozicije koje garantuju Ligu šampiona. Problem je što je treće mesto trenutno zaposela Braga koja ima četiri boda više. Dakle, ako želi priliku za plasman u evropsku elitu Benfika ne bi smela da nastavi sa trendom prosipanja bodova.

A delila ih je šakom i kapom na gostovanjima u 2021. godini u kojoj još uvek čeka pobedu na strani. Zato duel sa Belenensesom u 22. kolu Primeire (21.15) ne bi smela da shvati zdravo za gotovo. Od četvrtog januara pet puta je igrala van Luža i ostavljala je po dva boda Santa Klari, Moreirenseu, Portu i Farenseu, dok ju je u okršaju za Lisabon savladao Sporting koji čini se nezadrživo juriša po tituli. Ne samo da nije uspevala da reši derbije, već je častila bodovima i "sirotinju".

NEMAČKA 2, 20.30: (2,45) HAMBURGER SV (3,35) HOLŠTAJN KIL (2,90)

Žorž Žezus još uvek ne može da bude stoprocentno siguran kako će mu izgledati startnih 11, budući da su pod znakom pitanja Darvin Nunjez i Jan Vertongen. Našli se njih dvojica u startnoj postavi ili ne to neće mnogo uticati na dinamiku utakmice. Benfika će napadati, tražiti rani gol i siguran trijumf, Belenses će u maniru prethodnih duela fokus prevashodno usmeriti na čuvanje svoje mreže i osvajanje boda. Po bod je osvojio na četiri od poslednjih pet duela, uz jedan trijmuf - dakle, serija nepobedivosti je narasla na pet mečeva.

I bez Darvina Nunjeza Benfici neće manjkati napadačkog potencijala. Haris Seferović biće jedan od dvojice napadača u formaciji 4-4-2, a Švajcarac je ove sezone dosegao brojku od devet ligaških golova. Odbrana Belenensesa biće na ozbiljnom testu kada se po krilima razlete levo Everton i desno Rafa Silva.

Vreme je da Benfika počne da pobeđuje u gostima, jer je već za manje od dve nedelje očekuje odlazak u Kamenolom, na noge Bragi.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

PRIMEIRA – 22. KOLO

Petak

Fereira - Nasional 2:1 (2:0)

/Sing 15, 33 - Rošez 90+4/

Sporting - Santa Klara 2:1 (1:0)

/Gonsalves 22, Koates 90+3 - Košta 84/

Subota

Portimonense - Tondela 3:0 (2:0)

/Beto 14, 54, Boa Morte 35/

Žil Visente - Porto 0:2 (0:1)

/Uribe 7, Oliveira 60/

Boavista - Famalikao 3:0 (1:0)

/Mangas 17, Paulinjo 65, Perez 90+1/

Nedelja

18.30: (2,45) Maritimo (2,95) Moreirense (3,30)

21.00: (2,10) Rio Ave (3,10) Farense (3,90)

Ponedeljak

21.15: (6,75) Belenenses (4,20) Benfika (1,50)

Utorak

22.45: (1,55) Braga (3,90) Gimarais (6,50)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Utakmica Partizan Braga

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Buongiorno Italia: Milan i Juve navijaju za Atalantu, Konte i dalje veruje u Vidala

Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2021

Rosoneri iznenadili u Veroni, Bjankoneri u dobrom raspoloženju pred Porto..(Od dopisnika MOZZART Sporta iz Rima)..Pobede Milana i Juventusa protiv Verone i Lacija oživele su nade u Milanelu i Kontinasi da na priču o skudetu u ovoj godini još uvek nije stavljena tačka. Italijanska štampa ističe...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.