Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2021, 18:44

Vranješ ostao u Belgiji, ali promenio klub

Pozajmica iz Anderlehta u Šarlroa do kraja sezone

Nije Ognjen Vranješ ni ove sezone uspeo da se izbori za veću minutažu u Anderlehtu, pa će ostatak sezone provesti na pozajmici u redovima Sporting Šarlroe. Dakle, bosansko-hercegovački fudbaler promeniće klub, ali ne i šampionat u kojem je ove sezone odigrao svega četiri utakmice, odnosno proveo 360 minuta na terenu kao igrač briselskog velikana.

Previše negativnog publiciteta vijorilo se oko 31-godišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Banjalučanina kojeg je Vensan Kompani poptuno eliminisao iz postave i daljih planova. Igrao je reprezentativac Bosne i Hercegovine u pobedama protiv Serkl Briža i Vasland Beverena, remiju sa Eupenom, a poraz od Klub Briža 3:0 bio je ujedno i poslednji takmičarski meč za Vranješa ove sezone. Dakle, od četvrtog oktobra nije kročio na teren, odnosno 15 uzastopnih prvenstvenih utakmica ga nije bilo ni na klupi.

Nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde i kruševačkog Napretka je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Aeku gde je odigrao 16 prvenstvenih utakmica, a na osam od tih 16 atinski tim je uspevao da sačuva mrežu. Postigao je i gol protiv Lamije.

Šarlroa je tim sa trenutno najlošijom formom u Župiler Pro ligi i zebre se nadaju da će im Vranješ pomoći da dodatno učvrste odbranu i prekinu seriju od pet poraza.

-- TO DO LIST --

✅ Latéral droit

✅ Défenseur central

▶️ https://t.co/jMIz6IIc2s#RCSC #Mercato #BienvenueOgnjen pic.twitter.com/aq4OVpyv5y

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.