Vraneš: Kanađanke su favoriti

Izvor: B92, 05.Feb.2014, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraneš: Kanađanke su favoriti

Trener FED kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš ocenio je da su Kanađanke favoriti u duelu sa njegovim izabranicama.

Nacionalne selekcije Srbije i Kanade sastaće se 8. i 9. februara u plej-of duelu za popunu Svetske grupe A Fed kupa.

"Daćemo sve od sebe, pripremićemo se maksimalno dobro. Kanadu predvodi Evgeni Bušard, koja posle Australijan opena i načinjenog rezultata puna samopouzdanja, ali i mi imamo šansu za dobar rezultat", rekao je Vraneš.

Tim Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u Kanadu stigao u nedelju uveče, a dan posle su trenirale Jovana Jakšić i Nina Stojanović, kojima je Vraneš poželeo dobrodošlicu u reprezentaciju.

"Srećan sam što smo se svi napokon okupili. Atmosfera je dobra, uslovi za igru su korektni,iako postoje mali problemi sa terenom, ali siguran sam da će biti otklonjeni, a u svakom slučaju isto je za nas i za kanadski tim", naveo je Vraneš.

Selektor je dodao da se ekipa prilagodila terenu u Kanadi uz napomenu da je srećan što predvodi "mlad i pespektivan tim".

"Iskoristli smo tri dana da se dobro pripremimo na podlogu, kao što ćemo i narednim danima to činiti. Očekujem da ćemo biti spremni za duel u popunosti", istakao je Vraneš.

Teniserka Aleksandra Krunić rekla je da je spremna za duel sa Kanadom i da je sigurna da će ekipa pružiti sve da izbori plasman u plej-of.

"Pripreme, kao i uvek teku dobro, svi treniramo i svi smo zdravi. Oni jesu favoriti, pre svega zbog Bušard, ali daćemo sve od sebe, i nećemo dozvoliti da nam Bušard zamagli oči rezultatom na Australijan openu", navela je Krunićeva.

Srpska selekcija će biti veoma oslabljena, pored Ane Ivanović i Jelene Janković koje se verovatno više i neće pojavljivati na mečevima nacionalne reprezentacije,Bojana Jovanovski nije otputovala u Kanadu, zbog povrede ruke.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.